Yamaha

Yamaha cykelbatteri og E-bike systems

Yamaha Motor er producenten bag Yamaha cykelbatterier. Cykelbatterierne benyttes at flere kendte elcykel mærker – blandt andet MBK, Nishiki, Batavus, Principia m.fl.

Selvom Yamaha Motor mest er kendt for motorcykler, er Yamaha Motor i dag også en betydelig spiller på markedet for elcykler. Faktisk var Yamaha Motor blandt de allerførste, der involverede sig i udviklingen af elcykler. Helt tilbage i 70’erne begynde de deres forskning. I 1993 kom den første elcykel på markedet med det revolutionerende PAS-System (Power Assist System). Det blev en kæmpe succes, og siden har Yamaha arbejdet hårdt på at forbedre deres systemer med den teknologi, der er nødvendig for at give en fejlfri tur.

Med Yamahas e-Bike Systems leverer Yamaha i dag drivsystemer, batterier, displays og en rækker andre vitale kvalitetskomponenter til elcykler.

Yamaha e-Bike Systems omfatter blandt andet et sortiment af lithium ion cykelbatterier – alle med en kompakt, stilfuld form, der let kan monteres på bagagebæreren eller stellet. Batterierne leveres med 400 Wh eller 500 Wh, hvilket gør det muligt at vælge det Yamaha cykelbatteri, der bedst passer til behovet for kraft og rækkevidde.

Yamaha

Du kan købe følgende Yamaha batterier

I tvivl om, hvilket elcykel batteri der passer til din elcykel?

You've just added this product to the cart: